Privatlivspolitik

Cookie og data

service 1

Introduktion

Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som kan bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles dataoplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledningen her) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookie

Hjemmesiden anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personoplysninger

service 2

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det – eller hvis du ringer til telefonnummeret på hjemmesiden, skriver til en af vores e-mailadresser eller udfylder og sender en kontaktformular. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til hjemmesidens administrator – se nederst på denne side. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse.

Udgiver

price_icon2

Ejerskab

All-Clear ApS
Ådalsvej 5,
6040 Egtved
28 30 18 60
info@all-clear.dk
CVR. 42592366

Administrator

META Digital ApS
Dalbygade 40A,
6000 Kolding
50 49 93 00
info@meta.dk
CVR. 40238050

Hvad koster vinduespudsning?

All-Clear ApS har gjort det nemt at beregne og bestille din service.

Se din pris nederst i formularen (trin 1-3) og udfyld dine kontaktinfo i trin 4-5 for at bestille vinduespudsning.

Bemærk: Du kontaktes forud for service.

Bemærk: Service inkluderer rammevask.
 kr.
 kr.
 kr.

Definitioner
Tjenesteyder: All-Clear ApS.
Kunden: Den person eller juridiske enhed, der afgiver bestillingen.
Service: Vinduespudsning udført af All-Clear ApS for både private og erhvervskunder.

Generelle Betingelser
Ved afgivelse af en bestilling med All-Clear ApS accepterer kunden de følgende betingelser.

Stigebrug
Tjenesteyderen vil ikke benytte stiger i forbindelse med udførelse af servicen. Dette er for at sikre både medarbejdernes og kundens sikkerhed.

Adgang via boligen
Hvis adgang til bestemte områder som altaner eller lignende kræver passage gennem kundens bolig eller erhvervsejendom, vil dette medføre en merpris. Det er kundens ansvar at sørge for klar adgang og informere tjenesteyderen i forvejen om sådanne særlige forhold.

Maler-rester og byggeriaflejringer
Almindelig vinduespudsning omfatter ikke fjernelse af maler-rester, byggeriaflejringer eller andre usædvanlige materialer fra vinduerne. Fjernelse af sådanne materialer vil blive betragtet som en ekstra service og vil medføre en ekstra betaling. Prisen for denne yderligere service skal aftales særskilt mellem kunden og tjenesteyderen.

Afbestilling og ændringer
Eventuelle afbestillinger eller ændringer til den aftalte service skal meddeles skriftligt til tjenesteyderen mindst 48 timer før den aftalte servicedato. Ved manglende overholdelse kan tjenesteyderen opkræve et gebyr.

Ansvar og erstatning
Tjenesteyderen forpligter sig til at udføre service af høj kvalitet. Skulle der opstå skade eller mangler ved udførelsen af servicen, er tjenesteyderens ansvar begrænset til reparation eller genudførelse af den aftalte service.

Tvistigheder
Eventuelle tvister mellem kunden og tjenesteyderen skal i første omgang forsøges løst amikabelt. Hvis dette ikke er muligt, skal tvister afgøres ved dansk ret.

Ved servicebestilling bekræfter kunden at have læst, forstået og accepteret alle betingelser.